Service

Waarom u voor ons moet kiezen?

 

Op al onze Occasions en reparatie fietsen controleren wij of de reparaties of onderhoudsbeurten goed gedaan zijn, zo heeft u altijd een betrouwbare en veilige fiets. Dit wordt gedaan door vakbekwaam personeel die verstand heeft van alle technische delen van uw fiets.

V logo

 

 

 

 

 

 

In onze winkel doen wij altijd onze uiterste best om u tevreden te maken en te houden, wij repareren uw fiets vakkundig en zorgen dat de reparatie dan ook zorgvuldig uitgevoerd wordt. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met de reparatie, dan kunt u altijd terug komen en zorgen wij ervoor dat we dit vakkundig oplossen.

 

 

Wij hebben het streven om binnen 24u uw fiets weer netjes gerepareerd te hebben, voor de kleine reparaties als bandenplakken, verlichting, kettingspannen e.d. kunt u altijd langs komen en proberen wij dit binnen 1u weer netjes in orde te maken!

service poppetjes

 

 

 

 

 

 

Mocht het onverhoopt gebeuren dat u een grote reparatie heeft, of dat de te vervangen onderdelen niet op voorraad zijn, dan krijgt u altijd een GRATIS leenfiets mee. zo kunt u gewoon een fiets blijven gebruiken. Dit kan in overleg voor een bepaalde periode mogelijk zijn.

 

 

Indien u een product bij ons gekocht heeft wat helaas niet voldoet aan de verwachtingen of eisen kunt u deze altijd retourneren. dit kan binnen 8 dagen in een ongeopende verpakking en met kassabon. U krijgt dan altijd uw geld terug.

 

 

EAPK

 

 

 

Ook kunnen wij Uw elektrische fiets onderhouden en repareren. Wij verkopen Gazelle, Sparta en Batavus Elektrische fietsen, wij kunnen ook Koga, Hercules, Cortina ecomo, en alle Bosch aangedreven systemen onderhouden en repareren.

Ook dit gebeurd door gecertificeerd personeel die zorgvuldig omgaat met uw fiets en de zorgt dat de elektrische onderdelen goed vervangen of onderhouden worden.