Extra E-bike service aan huis!

Het zal u niet zijn ontgaan, de Elektrische fiets heeft ondertussen behoorlijk terrein gewonnen in Nederland. Volgens de peiling van RAI rijden er in Nederland in 2015 ruim 275.000 elektrische fietsen! U ziet deze fietsen dan ook steeds vaker terug op de fietspaden. Wellicht bent u zelf nieuwsgierig naar de voor en nadelen van de elektrische fiets en overweegt u de aanschaf.

 

De keuze voor een bepaald e-bike merk varieert nogal, ook uw eigen eisen en wensen moet u meenemen in de bepaling van merk en type fiets.

 

De elektrische fiets wordt steeds beter, steeds geavanceerder en makkelijker in gebruik, ook hier is de keus heel divers. U kunt kiezen tussen diverse systemen, diverse accu’s en diverse motoren.

Wij snappen dat het moeilijk is om hier een weg in te vinden, wij kunnen hier wellicht duidelijkheid in scheppen. Dit kan uiteraard bij ons in de winkel, hier kunt u veel modellen vinden van de merken gazelle, sparta en Batavus. Ook is het altijd mogelijk om een goede proefrit te maken.

 

Mocht het voor U lastig zijn om onze winkel te bezoeken dan komen wij naar U toe!

 

DAT KAN!!

U kunt ons aangeven in welke merken u geïnteresseerd bent, wij kunnen deze dan voor u mee nemen en u kunt dan in uw eigen omgeving proefrijden 

eventuele inruilwaarde is direct te bepalen.
Niet mogelijk voor fietsplannen!

Informatie aanvragen

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Merkfietsen
 Gazelle Batavus Koga Sparta Cortina Sensa Race

Uw bericht