Home

 Welkom bij KL2000 tweewielers

 

 

U kunt bij ons terecht voor de aanschaf , reparatie en onderhoudt van uw fiets of aanschaf van een occasion.

Onze fietsenwinkel is in het jaar 2000 opgericht, vandaar de naam, KL2000. Al vijftien jaren zijn wij een begrip in Maarssen en omgeving als het om fietsen gaat. Of het nu gaat om een tourfiets, sportfiets of een elektrische fiets, wij helpen u graag.

 

Aan elke fiets moet onderhoud worden gepleegd of reparaties worden uitgevoerd. Ons streven is om dit binnen 24u, met de beste service, uit te voeren zodat u met een gerust hart weer op weg kunt.

 

De elektrische fiets is ondertussen onmisbaar geworden op de Nederlandse fietspaden. Wij hebben een groot assortiment elektrische fietsen en werken met gecertificeerd personeel om u het juiste advies te geven en uw elektrische fiets in topconditie te houden. Tevens zijn wij RDW erkend en zijn dus ook Uw leverancier voor de Speed-Pedelec.

 

Onze winkel is gevestigd in het winkelcentrum Bisonspoor te Maarssen waar u overdekt kunt winkel en gratis kunt parkeren.

 

Zes dagen per week staan wij voor u klaar.

 

Wij zien u graag in onze winkel

 

Alex en Dennis


sparta enjoy the ennergy

Wij zijn een officiële testcenter voor de Sparta Elektrische fietsen!

Informatie online zoeken is makkelijk, maar online fietsen is moeilijk! Dit maken wij makkelijk voor U. Bij ons kunt u zich oriënteren, laten informeren en proefrijden. Zo staat U niet voor verassingen als U een e-bike heeft aangeschaft!

 

Wij werken met de merken Sparta en Batavus E-bikes. Wij hebben de voorwiel motoren, de midden motoren en de achterwiel motoren. van eenvoudige systemen tot ingenieuze systemen. Van voordelig tot exclusieve. systemen als :

Bosch

Yamaha

Shimano-steps

ION

Emotion

Panasonic

Innergy

 

Onderhoudt, reparatie en verkoop van al deze systemen behoort tot onze service en vakmanschap. kom binnen en laat u informeren naar de mogelijkheden.

 

 

U kunt op de site van Sparta direct een afspraak inplannen voor een proefrit bij ons! Uiteraard kunt u ook contact met ons op nemen zodat wij het juiste model klaarzetten voor u. Zodat u met een volle accu, even op pad gaat!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen onder kopje “contact”